Web Analytics Made Easy - Statcounter

تپ‌روت Taprootیک سافت فورک جدید در شبکه بلاکچین بیت کوین است،  به روز رسانی‌های زیادی بر روی شبکه‌ی بیت کوین انجام شده‌است که تپروت مهم‌ترین آن به‌شمار می‌رود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ایمان کرمی، تحلیلگر بازارهای مالی، بازار ارزهای دیجیتال امروز _ یکشنبه ۲۳ خردادماه_ را اینگونه تحلیل می‌کند:

نگاهی به تحولات امروز بازار ارزهای دیجیتال

(منبع: ارز دیجیتال)

تپ‌روت Taproot چیست و چه تغییری در شبکه بیت کوین ایجاد خواهد کرد؟

تپ‌روت Taprootیک سافت فورک جدید در شبکه بلاکچین بیت کوین است، به روز رسانی‌های زیادی بر روی شبکه‌ی بیت کوین انجام شده‌است که تپروت مهم‌ترین آن به‌شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد هرگونه تغییری در شبکه‌ی بیت کوین دشوار است، زیرا نهاد واسطی برای تصمیم‌گیری در این زمینه وجود ندارد و مشترکان شبکه باید در مورد آن به توافق برسند. بنابراین پشتیبانی از تپ روت نشان می‌دهد که این به روز رسانی مسئله‌ی بسیار مهمی است. تپ روت یک سافت فورک است که منجر به بهبود عملکرد بیت کوین و توسعه‌ی بازار آن می‌شود و چشم‌انداز روشنی را برای آن به ارمغان میاورد. مزایای Taproot عبارتند از:

۱. افزایش مقیاس پذیری و حریم خصوصی

۲. کاهش کارمزد تراکنش‌ها

۳. افزایش انعطاف پذیری بیشتر شبکه

۴. افزایش کارایی شبکه‌ی لایتنینگ

همانطور که می‌دانیم فناوری همواره با ریسک بالایی همراه است، زیرا امکان بروز باگ یا عواقب ناخواسته در آن‌ها زیاد است. با توجه به اینکه این به روز رسانی‌ها نیازمند ارزیابی دقیق است، تعداد به روزرسانی‌های بیت‌کوین کم و با فاصله‌ی زیاد همراه است. تپ‌روت Taproot یکی از مورد انتظار ترین موارد ارتقا فناوری بیت‌کوین از زمان معرفی SegWit بوده است. هدف Taproot تغییر شیوه کار اسکریپت‌های بیت‌کوین برای بهبود حریم خصوصی، مقیاس پذیری و امنیت است.

این موضوع و برخی موارد دیگر، در پی ترکیب شدن Taproot با یک فرآیند ارتقا مرتبط به نام امضای Schnorr امکان‌پذیر می‌شوند. Taproot یک سافت‌فورک است که اسکریپت‌های بیت‌کوین را برای افزایش حریم خصوصی و بهبود سایر عوامل مرتبط با تراکنش‌های پیچیده بهبود می‌بخشد. تراکنش‌ها در شبکه بیت‌کوین می‌توانند از ویژگی‌های مختلفی استفاده کنند که باعث پیچیده‌تر شدن آن‌ها می‌شود؛ از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به انتشار زمان‌بندی، الزامات چند امضایی و سایر موارد اشاره کرد.

سود چهار میلیارد دلاری آمریکا از بیت کوین در سال ۲۰۲۰

بنابر داده‌های به دست آمده از تحلیل شبکه بلاک‌چین، آمریکایی‌ها حدود ۴.۱ میلیارد دلار از بازار بیت کوین سود کرده‌اند در حالی که چینی‌ها با ۱.۱ میلیارد دلار در رتبه دوم قرار دارند. در رتبه‌های بعدی ژاپن، انگلستان و روسیه به ترتیب با ۹۰۰ میلیون، ۸۰۰ میلیون و ۶۰۰ میلیون دلار سود قرار دارند. البته به دلیل ماهیت غیرمتمرکز بودن این بازار امکان رصد دقیق فعالیت‌ها وجود ندارد اما با استفاده از داده‌های واریز، برداشت و ترافیک شبکه این اطلاعات به دست آمدند.

علت سود بیشتر آمریکایی‌ها نسبت به سایر ملت‌ها را به همه‌گیری ویروس کرونا و رشد بیکاری و امکان کسب در آمد سریع از این بازار نسبت می‌دهند. همچنین به دلیل سرمایه‌گذاری سازمان‌های بزرگ، بیت کوین در مقایسه با معاملات بورس ثبات بیشتری داشت و مانع از افت ارزش پول به دلیل سیاست‌های بانک مرکزی ایالات متحده می‌شد.

با این وجود آینده این دارایی دیجیتال به دلیل رویکرد کشورها و قانونگذاران نامشخص به نظر می‌رسد.

ویتالیک بوترین: سرمایه‌گذاری در دوج کوین یکی از بهترین سرمایه‌گذاری‌های عمرم بود

ویتالیک بوترین، خالق اتریوم، با حضور در پادکست لکس فریدمن اعلام کرد که از سرمایه‌گذاری ۲۵,۰۰۰ دلاری خود روی دوج کوین در سال ۲۰۱۶، چیزی بیش از چهار میلیون دلار سود کرده است. این در حالی است که بوترین تمام این پول را به خیریه اهدا کرده است. او در بخشی از صحبت‌های خود، سرمایه‌گذاری در دوج کوین را یکی از بهترین سرمایه‌گذاری‌های عمر خود توصیف کرد

ریپل به تمدید دو ماهه فرصت تحقیقات در پرونده خود توسط SEC، اعتراض کرد

جمیز کی فیلان، یکی از وکلای ریپل لبز در جدال قانونی این شرکت علیه کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در توئیتر اعلام کرده است که ریپل به درخواست SEC برای تمدید دو ماهه فرصت تحقیقات در پرونده این شرکت اعتراض کرده است.

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ادعا کرده است که برای جمع‌آوری شواهد بیشتر برای پرونده ریپل به فرصت بیشتری نیاز دارد، بنابراین برای این کار ۲ ماه زمان بیشتر را درخواست کرده است. با این حال وکلای ریپل عقیده دارند که دلیل این نهاد برای تمدید این فرصت منطقی نیست.

نتایج جستجو برای صرافی‌های بایننس، هوبی و اوککس در موتورهای جستجوی چینی مسدود شد

نتایج جستجو برای صرافی‌های ارزهای دیجیتال بایننس، هوبی و اوککس در تمامی موتورهای جستجوی چینی ازجمله بایدو و سوگو، مسدود شد. این خبر توسط کالین وو، روزنامه‌نگار حوزه بلاک چین و خبرگزاری هشت بی‌تی‌سی منتشر شده است. همچنین طبق گزارش‌های پیشین، شبکه اجتماعی ویبو نیز نتایج جستجو برای صرافی‌های نام برده را مسدود کرده است. به‌نظر می‌رسد که این اتفاقات ادامه ممنوعیت‌های وضع‌شده دولت چین بر ارزهای دیجیتال باشد

همکاری اوکی کوین و پولیگان به منظور کاهش هزینه‌های اتریوم برای مشتریان DeFi

صرافی OKCoin از ادغام بستر معاملاتی خود با پولیگان با هدف کاهش هزینه‌های تراکنش توسط اتریوم خبر داد. با اعلام این موضوع اوکی کوین اولین صرافی آمریکایی خواهد بود که از فناوری پولیگان حمایت می‌کند.

با ادغام این شبکه در صرافی اوکی کوین استفاده از لایه اول اتریوم کاهش یافته و دیگر نیازی نیست تا مشتریان برای استفاده از سایر پروتکل‌های DeFi، ابتدا دارایی خود را در بستر ERC20 به کیف پول منتقل کنند و می‌توانند به صورت مستقیم و رایگان از صرافی برداشت داشته باشند و تنها هزینه معمول قراردادهای هوشمند را برای انجام تراکنش خود پرداخت کنند.

به گفته تیم اوکی کوین، انتقال در لایه اول اتریوم زمان‌بر و پرهزینه بود؛ به همین دلیل استفاده از لایه دوم تا زمان انتقال کامل به ETH 2.0 به عنوان راه حال مدنظر قرار گرفت. از آنجا که برای استفاده از لایه دوم نیاز بود ابتدا از لایه اول استفاده کرد که خود باعث تحمیل هزینه و صرف وقت بیشتری می‌شد، ادغام پولیگان به عنوان یک گزینه کاربردی در دستور کار قرار گرفت.

مجریان بازی‌های المپیک زمستانی پکن، شروع به پذیرش یوان دیجیتال می‌کنند

در حالی که چین نمونه اولیه یوان دیجیتال خود را برای آزمایش ارز دیجیتال به پکن و شانگهای می‌دهد، سایت Shijingshan مربوط به بازی‌های المپیک زمستانی، شروع به پشتیبانی از پرداخت‌های انجام شده با استفاده از پول دیجیتال دولتی ، معروف به e-CNY کرده است. در هفته گذشته، پکن اعلام کرد که ۲۰۰ هزار پاکت قرمز مجازی توزیع می‌کند که هر کدام حاوی ۲۰۰ یوان دیجیتال است. (۳۱.۳۰ دلار آمریکا) شانگهای نیز طرحی مشابه را اعلام کرده است و آماده است ۳۵۰ هزار پاکت قرمز مجازی را در طول هفته آینده در جشنواره قایق اژدها به مردم سراسر شهر توزیع کند.

سناتور ایالت تگزاس: بیت کوین پتانسیل‌های زیادی دارد

تد کروز، سناتور ایالت تگزاس، در مصاحبه اخیر خود با شبکه فاکس نیوز، فاش کرد که طرفدار بیت کوین است. او در این مصاحبه گفت که بیت کوین پتانسیل‌های زیادی دارد. طبق پیش‌بینی کروز، این ارز دیجیتال می‌تواند رشد قابل ملاحضه‌ای را تجربه کند. کروز که پیش‌تر نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هم شده بود، در بخشی از صحبت‌های خود بیت کوین را سرپناهی امن در مقابل تورم توصیف کرد

سولانا لبز ۳۱۴ میلیون دلار سرمایه جذب کرد

استودیو توسعه بلاک چین سولانا لبز که مسئولیت رشد پروژه‌های سولانا را برعهده دارد، امروز اعلام کرد که از طریق فروش خصوصی توکن، ۳۱۴.۱۵ میلیون دلار سرمایه جذب کرده است که به عنوان بزرگ‌ترین فروش خصوصی امسال شناخته می‌شود. این سرمایه برای حمایت از اپلیکیشن‌ها و پلتفرم‌های غیرمتمرکز فعلی و آینده در شبکه سولانا استفاده خواهد شد. بخش دیگری از آن نیز برای ایجاد یک صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر و میز معاملاتی مختص شبکه سولانا اختصاص داده خواهد شد.

شرکت توسعه بلاک چین «فانتوم» با ازبکستان همکاری می‌کند

رئیس سابق بانک مرکزی چین: رمزارزها ابزاری کارآمد برای اقتصاد هستند.

Zhou Xiaochuan، طی نشستی که در تاریخ ۱۰ ژوئن در شانگهای برگزار شد، رمز ارزها را به عنوان ابزاری برای توسعه اقتصادی معرفی کرد. به گفته وی استفاده از ارزهای رمزنگاری شده در اقتصاد کشورها زمان بر خواهد بود و یکی از محدودیت‌های اصلی آن را ظرفیت پایین انجام تراکنش‌ها می‌داند؛ او همچنین مسائل مربوط به قانونگذاری و نظارت بر اقتصاد غیرمتمرکز را مناقشه برانگیز خواند. این اقتصاددان بازنشسته که به پدر ارز دیجیتال در بانک مرکزی چین معروف است استفاده از یوان دیجیتال را عاملی برای کاهش سلطه دلار در بازار چین می‌داند

بنیاد فانتوم که در زمینه فناوری‌های مبتنی بر بلاک چین فعالیت می‌کند، روز چهارشنبه با انتشار پستی اعلام کرد که در یک سرمایه‌گذرای مشترک با شرکت ازبکستانی AG Mentors Group به منظور توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات این کشور همکاری می‌کند. فانتوم پیش از این هم تجربه همکاری با کشورهای خاورمیانه را داشته و پروژه‌هایی را در تاجیکستان، پاکستان و افغانستان پیاده‌سازی کرده است.

نقشه بازار رمز ارزها

منابع: کوینبیس، نوبیتکس، یوبیتکس، ارزدیجیتال، فبندو کریپتوکارنسی

کد خبر 500203

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ارزهای defi Defi چیست پروژه های defi چیست توکن های defi چیست پرداخت با بیت کوین ارز taproot Taproot چیست کیف پول irt درگاه پرداخت رمزارز درگاه های پرداخت بیت کوین درگاه پرداخت بیت کوین ارز دیجیتال مزرعه استخراج ارز دیجیتال قیمت ارز دیجیتال دستگاه های استخراج ارز دیجیتال دستگاه استخراج ارز دیجیتال ارز دیجیتال در ایران رمز ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید و فروش ارز دیجیتال ارز دیجیتال چیست انواع ارز دیجیتال 19 صرافی ارز دیجیتال آموزش ارز دیجیتال ارز دیجیتال قیمت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری روز رسانی میلیون دلار ارز دیجیتال ی بیت کوین تراکنش ها بلاک چین رسانی ها شبکه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۰۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی معلمان ماهر مجازی

نه تنها لازم است معلمان با آخرین فناوری همراه باشند، بلکه باید آگاهی کافی نسبت به نحوه استفاده از ابزار دیجیتال برای کلاس را داشته باشند. معلمان مدرن باید خود را با فناوری های جدید وفق دهند تا با سبک‌های جدید یادگیری همگام شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از نورنیوز: فناوری‎های جدید در عرصه ارتباطات زمینه ساز تحولات سریع و غیر قابل بازگشتی در جهان شده‌اند. این تحولات بخش‌های مهمی از زندگی فردی و اجتماعی جوامع را تحت‌تأثیر قرار داده‌اند. نظام آموزشی نیز از جمله ساختارهایی است که تحت تأثیر این فناوری‌ها قرار گرفته و به نظر می‌رسد این کنش‌پذیری همچنان ادامه داشته باشد. رشد و فراگیر شدن استفاده از فناوری دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی در این میان شاید از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر امر آموزش باشد. فضای وب و شبکه‌های اجتماعی از یک سو به عنوان منبعی برای دریافت اطلاعات بی شمار برای دانش‌آموزان به شمار می‌روند و از سوی دیگر ارتباط آنها را با گروه‌های همسان برقرار می‌سازند. بعد از همه گیری کرونا نیز نقش دیگری برای شبکه‌های اجتماعی در امر آموزش فراهم آمد. در این دوران شبکه‌های اجتماعی به بستری برای ارتباط معلمان و دانش‌آموزان تبدیل شدند و در واقع نقش کلاس‌های درس را پیدا کردند.

فارغ از این که کدام شبکه برای تدریس به کار گرفته شد، چالشی که پیش آمد این بود که برخی از معلمان با فناوری دیجیتال و فضای جدید آشنایی چندانی نداشتند و حتی در این زمینه از دانش‌آموزان خود چندین پله عقب‌تر بودند. این مسأله سبب بروز مشکلات فراوانی در امر تدریس مجازی شد و حتی در برخی موارد اسباب شوخی و خنده دانش‌آموزان را نیز فراهم آورد که خلاف جایگاه والای معلم است. تمام این‌ها سبب می‌شود تا آشنایی معلمان با فضای شبکه‌های اجتماعی و نحوه کار با آن به عنوان نیازی اساسی در امر تدریس در دوره حاضر تلقی شود. این امر از سویی به جهت نزدیکی با دانش‌آموزانی که عمدتا (حتی به غلط) کاربران این شبکه‌ها هستند، مهم است و از سوی دیگر بروز دوباره شرایطی مشابه پاندمی ایجاب می کند تا معلمان مهارت‌های استفاده از شبکه‌های اجتماعی و مناسبات آن را فرا گیرند.

 ما در چند سال اخیر شاهد پیشرفت‌های زیادی در فناوری آموزشی بوده‌ایم و از آنجا که همچنان شاهد این رشد سریع خواهیم بود، نه تنها لازم است معلمان با آخرین فناوری همراه باشند، بلکه باید آگاهی کافی نسبت به نحوه استفاده از ابزار دیجیتال برای کلاس را داشته باشند. در واقع معلمان مدرن باید خود را با محیط آموزشی در حال تغییر و فناوری های جدید وفق دهند تا با سبک‌های جدید یادگیری همگام شوند.

در بستر آموزش آنلاین، کل فرآیند آموزش و یادگیری از طریق اینترنت و با استفاده از ابزارهای تکنولوژی و نیز شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود، از این رو دانش کافی معلمان در زمینه فناوری ضروری به نظر می‌رسد.

 در حال حاضر برخی مدارس در طول سال تحصیلی از ابزارها و بسترهای آموزشی آنلاین مختلف برای ارائه درس و ارتباط با خانواده استفاده می‌کنند. این شیوه بویژه پس از دوران همه گیری کرونا مرسوم شد چرا که از یک سو در زمان و انرژی کادر آموزشی و خانواده دانش‌آموزان صرفه جویی می‌کند و از سوی دیگر در مقاطع زمانی دیگری همچون آلودگی هوا مدارس را به کل به تعطیلی نمی‌کشاند و کلاس‌ها را در بستر آنلاین برقرار می کند.

مهارتی که ذهن معلم را به دانش‌آموزان نزدیک می‌کند

در دوره‌ای که کودکان از سنین پایین با فناوری دیجیتال آشنا می‌شوند، اگر معلم تنها به تسلط به کتب درسی اکتفا کند ممکن است از قافله تغییر مناسبات ارتباطات مجازی عقب بماند.

اکرم جعفری، معلم شاغل در آموزش و پرورش در این باره به نورنیوز می‌گوید:«وقتی دانش‌آموزان تسلط کافی به استفاده از ابزار دیجیتال را دارند و همچنین از تمام وقایعی که در شبکه‌های اجتماعی روی می دهد خبر دارند، معلم هم باید بتواند خودش را متناسب با این شرایط به روز کند. برخی معلمان ممکن است بگویند از این شبکه ها خوششان نمی‌آید یا وقت و حوصله آن را ندارند اما آگاهی نسبت به این فضا برای آنها لازم است چرا که در این صورت می‌توانند بهتر متوجه آن چه در ذهن دانش‌آموزان می‌گذرد باشند. از طرف دیگر در دوره کرونا که معلمان مجبور شدند کلاس ها را به صورت آنلاین برگزار کنند مشاهده کردیم که برخی معلمان هیچ آشنایی با این فضا نداشتند و به سختی با آن ارتباط برقرار می‌کردند و حتی فرستادن فایل از طریق شبکه های اجتماعی برای آنها دشوار بود. این تجربه نشان داد که اگر معلمان این مهارت‌ها را پیدا کنند می‌توانند ارتباط بهتر و موثرتری با دانش‌آموزان داشته باشند و ما هم مشاهده می‌کردیم که دانش‌آموزان با معلمانی که به این فضا واردتر هستند بیشتر ارتباط می‌گیرند و او را به خود و در واقع به نسل خود نزدیک‌تر می‌دانند.»

فارغ از تسلط معلمان به فناوری دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی، معلمان آنلاین باید دارای خصوصیاتی باشند که کار در این فضا را برای آنها ساده‌تر کند.

احمد مولایی، معلم یکی از مدارس تهران هم درباره ویژگی‌های معلم آنلاین به نورنیوز می‌گوید:«در محیط آموزش دیجیتال آن گروه از معلمانی که تفکر خلاقانه دارند کمک بیشتری به دانش‌آموزان می کنند چرا که فضای آموزش آنلاین به طور کلی ممکن است بعد از مدتی خسته کننده شود. به صورت کلی مدرسه آنلاین دانش‌آموز را وارد فضای جدیدی می‌کند و به او فرصت تجربه‌های جدید را می‌دهد که معلم در این تجربه‌ها باید کنار دانش‌آموز باشد. ویژگی مهم معلمان در آموزش آنلاین در دسترس بودن آنهاست که البته این مسأله ممکن است مشکلاتی را برای معلم ایجاد کند اما از طرفی هم اطمینان خاطری برای دانش‌آموز ایجاد می‌کند و او را به آموزش آنلاین علاقه مندتر می‌سازد. در بستری که انعطاف‌پذیری آن نسبت به آموزش حضوری به مراتب بیشتر است، ممکن است شیوه‌های سنجش دانش‌آموزان از طریق امتحان کمی تغییر کند. در این زمینه یک معلم ماهر می‌تواند بدون برگزاری امتحان، به روش‌های متعدد عملکرد دانش‌آموزان را ارزیابی کرده و میزان پیشرفت آنها را دریابد و بر اساس آن آموزش را ادامه دهد.»

هزینه‌ای برای تقویت مهارت آنلاین

درست است که بالا بردن مهارت معلمان در فضای دیجیتال دارای اهمیت است اما این ارتقا نیازمند صرف وقت و هزینه شرکت در دوره‌هایی است که به این منظور برگزار می شود.

   مطالعه بهترین روش‌های تدریس دیگر مربیان در دنیا، شرکت در کنفرانس‌ها، کارگاه‌ها، سمینارها، فرصت‌های توسعه شغلی و مطالعه کتاب‌های مربوط به شیوه‌های آموزشی از جمله کارهایی است که می‌تواند در این امر کمک کننده باشد اما با توجه به شرایط اقتصادی شاید برای همه معلمان مقدور نباشد از چنین امکاناتی استفاده کنند بنابراین لازم است مسئولان آموزش و پرورش به برگزاری دوره‌های مفید در این زمینه و نیز پرداخت کمک هزینه به معلمان برای شرکت در کلاس‌های آموزشی و سمینارهای جهانی اقدام کنند.

اهمیت فراگیری مهارت‌های آنلاین برای معلمان سبب شده در این رابطه پژوهش‌هایی در سراسر دنیا انجام شود.

در مقاله ای که با عنوان «تجربیات معلمان از تدریس آنلاین در طول کووید ۱۹» در سال ۲۰۲۴ در سایت کتابخانه ملی پزشکی NIH منتشر شده، بر اهمیت فراگیری مهارت‌های دیجیتال برای معلمان تأکید شده است. نتایج این پژوهش بر مصاحبه با گروهی از معلمان و بیان تجربیات آنها از تدریس در دور دو ساله آنلاین در طول همه‌گیری کرونا به دست آمده است. نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که با وجود مشکلاتی که سیستم آموزش به دلیل اختلال ناشی از همه‌گیری با آن مواجه شد، معلمان از مجموعه‌ای از ابزارهای دیجیتالی برای ارائه محتوا و ارتقای تعامل استفاده کردند و درک آنها از این فضا عمیق‌تر شد و به سمت توسعه مهارت‌های دیجیتال پیش رفت.

بر اساس این پژوهش اگرچه مهارت‌های دیجیتالی معلمان قبل از همه گیری کرونا به دلیل دیجیتالی شدن مداوم جامعه معاصر مورد توجه زیادی قرار گرفته بود، اما این نیاز به طور قابل توجهی در طول دوره همه گیری افزایش یافت. البته اخیرا این نگرانی وجود دارد که در دوران پس از قرنطینه نیاز به افزایش مهارت های دیجیتالی معلمان کمتر حس شود و ضرورت تقویت آن کمرنگ شود. از سوی دیگر چون این موضوع جدید است چندان مشخص نیست که معلمان دقیقا به چه مهارت‌های دیجیتالی نیاز دارند و در نتیجه تحقیقات بیشتر در این زمینه باید انجام شود.

ارتقای مهارت‌های دیجیتال معلمان در دوره کرونا البته مورد توجه تمام سیستم های آموزشی و مسئولان این امر در سراسر جهان قرار گرفت. محسن حاجی ‌میرزایی، وزیر آموزش و پرورش وقت در شبکه جام‌جم عنوان کرد که کرونا با وجود اتفاقات تلخی که رقم زد، ما را با ظرفیت‌های جدیدی آشنا کرد و به یک زیست بوم جدیدی وارد شدیم. دنیا سال‌ها بود که در حال کوچ کردن به این زیست‌بوم بود اما حرکت خیلی کندی داشت و کرونا به یکباره همه جوامع را به یک زیست‌بوم جدید پرت کرد و در حال حاضر آماری که در دنیا هست حدود ۶۷ درصد معلمان جهان برای اولین بار آموزش مجازی را تجربه می‌کنند یعنی این ظرفیت مهم به صورت یکسری کارهای مکمل در برخی کشورها مورد استفاده قرار می‌گرفت اما اینکه جایگزین آموزش رسمی شود، برای اولین بار بود. (فارس، ۹ مهر ۱۳۹۹)

گرچه دوران پاندمی سپری شده اما تجربه گذشته به ما می‌آموزد که ممکن است دوباره در چنین شرایطی قرار گیریم و نیاز پیدا کنیم که باز در فضای دیجیتال کلاس‌های درس را تشکیل دهیم. از آن گذشته در مسیر توسعه، بازگشت به عقب ممکن نیست پس حالا که معلمان در مسیر ارتقای مهارت‌های دیجیتال قرار گرفته‌اند، دیگر نه تنها نباید به عقب برگشت بلکه پیشرفت در این حوزه می‌تواند ما در زمره کشورهای پیشرو در زمینه آموزش آنلاین قرار دهد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحلیل روند بازار سهام در هفته‌ای که گذشت
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید
  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد